Toitlustuse ja tootmise korraldamise kursus

Kinnitanud: esimees L. Iljina

Toitlustuse ja tootmise korraldamise kursus

Koolituse kestus:

  • 96 akadeemilist tundi (teooria ja praktiline õpe).

Koolituse eesmärk:

Koolitus annab osalejatele teadmised ja oskused toitlustuse ja toidutootmise korraldamiseks ning kvaliteedi tagamiseks vastavalt tänapäevastele standarditele.

Sihtgrupp:

  • Toitlustusettevõtete juhid ja toitlustusteenindajad.
  • Kokad, tootmisjuhid ja toitlustuse korraldajad.
  • Kõik, kes soovivad arendada oskusi toitlustuse juhtimises ja tootmises.

Koolituse sisu:

  1. Toitlustusettevõtte töökorraldus

    • Toiduainete hankimine ja laovarude haldamine.
    • Tootmisprotsessi juhtimine.
    • Teeninduse ja klientide rahulolu parandamine.
  2. Toidutootmise tehnoloogia ja standardid

    • Toidu valmistamise etapid ja protsesside juhtimine.
    • HACCP süsteem ja enesekontroll.
    • Kvaliteedijuhtimine ja toiduturvalisus.
  3. Tooraine ja toidumenüü koostamine

    • Menüü arendamine ja planeerimine.
    • Kulude ja kasumi arvestus.
    • Tooraine valik ja toidutrendid.
  4. Meeskonnatöö ja personali juhtimine

    • Töötajate koolitus ja motiveerimine.
    • Meeskonnatöö ja efektiivne juhtimine.
    • Teeninduskultuur ja kliendisuhtlus.
  5. Töötervishoid ja hügieeninõuded

    • Tööohutuse reeglid ja seadusandlus.
    • Hügieeninõuded toitlustuses.
    • Keskkonnasõbralik tootmine ja jäätmekäitlus.
  6. Turundus ja konkurentsieelise loomine

    • Turundusstrateegiate loomine.
    • Klienditeeninduse arendamine ja lojaalsusprogrammide rakendamine.
    • Restorani ja toitlustusasutuse brändingu alused.

Õpingute alustamise tingimused:

  • Puuduvad.

Koolituse maksumus:

  • 620 eurot.

Lõpetamise tingimused:

  • Praktilise ülesande edukas sooritamine.
  • Väljastatav dokument: Tunnistus.

Kontakt ja registreerimine:

Kursus toimub eesti ja vene keeles.