Toitlustuse ja tootmise korraldamise kursus
Kinnitanud: esimees L. Iljina
Toitlustuse ja tootmise korraldamise kursus
Koolituse kestus:
- 96 akadeemilist tundi (teooria ja praktiline õpe).
Koolituse eesmärk:
Koolitus annab osalejatele teadmised ja oskused toitlustuse ja toidutootmise korraldamiseks ning kvaliteedi tagamiseks vastavalt tänapäevastele standarditele.
Sihtgrupp:
- Toitlustusettevõtete juhid ja toitlustusteenindajad.
- Kokad, tootmisjuhid ja toitlustuse korraldajad.
- Kõik, kes soovivad arendada oskusi toitlustuse juhtimises ja tootmises.
Koolituse sisu:
Toitlustusettevõtte töökorraldus
- Toiduainete hankimine ja laovarude haldamine.
- Tootmisprotsessi juhtimine.
- Teeninduse ja klientide rahulolu parandamine.
Toidutootmise tehnoloogia ja standardid
- Toidu valmistamise etapid ja protsesside juhtimine.
- HACCP süsteem ja enesekontroll.
- Kvaliteedijuhtimine ja toiduturvalisus.
Tooraine ja toidumenüü koostamine
- Menüü arendamine ja planeerimine.
- Kulude ja kasumi arvestus.
- Tooraine valik ja toidutrendid.
Meeskonnatöö ja personali juhtimine
- Töötajate koolitus ja motiveerimine.
- Meeskonnatöö ja efektiivne juhtimine.
- Teeninduskultuur ja kliendisuhtlus.
Töötervishoid ja hügieeninõuded
- Tööohutuse reeglid ja seadusandlus.
- Hügieeninõuded toitlustuses.
- Keskkonnasõbralik tootmine ja jäätmekäitlus.
Turundus ja konkurentsieelise loomine
- Turundusstrateegiate loomine.
- Klienditeeninduse arendamine ja lojaalsusprogrammide rakendamine.
- Restorani ja toitlustusasutuse brändingu alused.
Õpingute alustamise tingimused:
- Puuduvad.
Koolituse maksumus:
- 620 eurot.
Lõpetamise tingimused:
- Praktilise ülesande edukas sooritamine.
- Väljastatav dokument: Tunnistus.
Kontakt ja registreerimine:
- Telefon: +372 53 444 578
- Email: larissailjina@gmail.com
Kursus toimub eesti ja vene keeles.